Tartalom Gyártás

Ügynökségi szinten szolgáljuk ki a megrendelői igényeket. Ez értelemszerűen magába foglalja minden tevékenység elvégzését és a funkciók betöltését. Kulcsrakészen biztosítjuk a teljes megoldási palettát a felmerülő igények maradéktalan kielégítése érdekében.

Partnereinkkel folytatott több éves közös munka a biztos záloga annak, hogy megrendelőink maximális elégedettséggel gondolnak ránk. Minden felmerülő kérdésre tudunk választ adni, összeszokott csapatokkal dolgozunk, ez biztosítja a gyors ügymenetet és a minőségi munkavégzést.

Videó marketing megoldásokra szakosodtunk, de tudjuk, hogy igazi hatást csak jól szervezett, komplex kampányokkal érhetünk el. Éppen ezért partnereinken keresztül, elérhetővé válik megrendelőink számára a teljes kommunikációs és reklámszféra: a reklámajándékoktól az óriásplakátig, a rádióállomásoktól a televíziós csatornákig, a honlap készítéstől az onilne közösségi (facebook, youtbe, stb.) felületekig, valamint a (AR) kiterjesztett valóság, vagy a valós idejű virtuális realitásig.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk: reklámfilmek készítésében, televíziós hírgyártásban, rendezvények élő közvetítésében, extrém (sport, ipari alpin) helyzetek rögzítésében, greenbox felvétel és utómunka technológiában.
Kifejezetten szeretjük az olyan kihívásokat, amikor megbízóink teret engednek a fantáziadús, kreatív megoldásoknak.

Amennyiben együtt dolgozunk, egy megoldás orientált, jó kedélyű csapattal fog találkozni, akikkel élmény a munka. Szeretünk derűsen, kreatívan állni a feladatokhoz, a többi csupán megbízónk határozottságán múlik.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Milyen tartalmat szeretne gyártatni?

ÉRDEKEL

Ajánlott cikkek