Bevételi csatornák kialakítása

A szponzoráció és az élő közvetítés

Fontos, hogy lássuk beruházásunkat megfelelően működni és a tervezett módon megtérülni. Felépítjük az élő közvetítésre kondícionáló kommunikációt és lerakjuk a bevételszerző csatornák és/vagy szponzorációs kapcsolatok alapköveit.

Összekapcsoljuk megrendelőinket az ügyfeleikkel

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY ÜGYFELEID KAPCSOLÓDJANAK HOZZÁD?

Vállaljuk rendezvények, események élő közvetítését Full HD minőségben. Valós időben több embert érhetünk el és így több követőt is gyűjthetünk! Az élő tartalmak a későbbiekben, megfelelő szempontok szerint szerkesztett formában, segítik a partnerek és a munkatársak munkáját is.

  • Folyamatos tartalomgyártóknak ajánljuk, akik a mobilos bejelentkezésnél igényesebb, több kamerás élő adást szeretnének.
  • Az élő közvetítés megkoronázza az eddigi marketing munkába fektetett energiát!
  • A megjeleníthető minden internetes videó lejátszására alkalmas eszközön.
  • Igény esetén az élő közvetítésre alkalmas internetes sávszélességről is gondoskodunk!

Ajánlatot kérek →

Live Broadcast Partnerek

A lehetőség megvalósul

Technikai eszközparkunk és szakembergárdánk lehetővé teszi a 2-4-6 de akár 30 kamerás felvételek rögzítését vagy élő közvetítését. Partnereink segítségével a légi, vízi vagy víz alatti felvételek készítése és élőjel továbbítása HD vagy akár 4K minőségben is egyaránt kivitelezhető.

Nemzetközi élő közvetítések

Idegen nyelvű adások nemzetközi konferenciákról, rendezvényekről

Sokszor fordul elő nemzetközi konferenciák esetében, hogy egyszerre több nyelven folynak az előadások, beszélgetések. Gyakorlott csapatunk felkészült az ilyen esetekre is, alapban angol/német nyelven tudunk dolgozni. Van lehetőség az élő adást egyedi narrációval (tolmács) és feliratokkal ellátni és így továbbítani az adott országba.

NÖVELJE HATÉKONYSÁGÁT

Az élő adás megkoronázza a marketing tevékenységet

Miben állhatunk rendelkezésére?

 

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA EREJE

Új trend az élő közvetítés

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk azon cégek számára, amelyek szeretik pontosan, kulcsrakészen kapni a megoldásokat. Mindent elintézünk, ami az élő közvetítéssel kapcsolatos feladat. Az igényes vizuális betétek és tartalmak előállításától a helyszínfoglalásokig.