A jövő nem lesz lassabb

Hamarosan beköszönt az 5G korszak és elképesztő lehetőségeket hoz magával. Minden szegmensben átállnak a cégek a webes alkalmazások használatára. A kommunikációban megjelenő plusszok még szabadabb információ közlést eredményeznek majd, a jelen problémái szertefoszlanak majd, persze majd lesznek új problémák. Remek összefoglaló cikk született az Indexen, arról hogy mi várható ránk a közeljövőben.

Miért tartottam fontosnak ezt megjegyezni és cikket írni róla? A magyar online médiapiac egy kék óceán, ami azt jelenti, hogy szabad a piac. A cégek lassan állnak át az új lehetőségek adta rendszerekhez, nehezen tudják megfogalmazni magukat és vízióikat.

Lehet ezzel most meglepek mindekit, de a jövő olcsóbb lesz. Rettenetesen olcsó, ellenben a szakember, aki tudja majd működtetni az új technikákat, az egyre drágább. A specializálódás és a minőség orientált szemléletmód a munkában mindig kifizetődőbb, igaz lassabban és lehet több is a tanulópénz, de az eredmény is ízletesebb gyömülcs.

Ezúton is bíztatom a hazai cégeket, hogy nyissák ki az elméjüket az online megoldásokra és kommunikáljanak határozottabban tevékenységükről. Szembesítjük erősségeikkel azokat a vállalkozásokat, amelyek bátran mernek állni a kihívások elé.

Az élő adás technológiák olyan marketing lehetőségeket rejtenek magunkban, amellyekkel messze meghaladják majd a szokványos televíziós élményvilágot.
Szerencse, hogy nálunk is elérhető az technológia és már most elkezdhet készülni a jövőre.

Komplett kivitelezés

Komplex megoldásokat nyújtunk az online térben felmerülő videó kommunikációs kérdésekre. Teljes körűen kiszolgáljuk a megrendelői igényeket. Mindent egy kézben tartva dolgozunk, így maximális biztonsággal tudjuk teljesíteni a vállalásainkat. Szakembereink és partnereink együttesen több száz év tapasztalatával rendelkeznek az online világ és az audióvizuális kommunikáció működéséről. A virtuális tér adta lehetőségek garmadáját biztosítjuk megrendelőink sikere érdekében, ötvözve a televízióból már megszokott vizuális közlési formákkal.

Megspóroljuk az időt, amit a különböző cégek közötti kommunikáció összehangolására pazarolt volna és garantáljuk, hogy a felmerülő kérdésekre tudunk megfelelő szakembert bitosítani. Partnereink a saját területükön az ország vezető szakemberei.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szereti a kulcsarakész megoldásokat?

AJÁNLATOT KÉREK

Tartalom Gyártás

Ügynökségi szinten szolgáljuk ki a megrendelői igényeket. Ez értelemszerűen magába foglalja minden tevékenység elvégzését és a funkciók betöltését. Kulcsrakészen biztosítjuk a teljes megoldási palettát a felmerülő igények maradéktalan kielégítése érdekében.

Partnereinkkel folytatott több éves közös munka a biztos záloga annak, hogy megrendelőink maximális elégedettséggel gondolnak ránk. Minden felmerülő kérdésre tudunk választ adni, összeszokott csapatokkal dolgozunk, ez biztosítja a gyors ügymenetet és a minőségi munkavégzést.

Videó marketing megoldásokra szakosodtunk, de tudjuk, hogy igazi hatást csak jól szervezett, komplex kampányokkal érhetünk el. Éppen ezért partnereinken keresztül, elérhetővé válik megrendelőink számára a teljes kommunikációs és reklámszféra: a reklámajándékoktól az óriásplakátig, a rádióállomásoktól a televíziós csatornákig, a honlap készítéstől az onilne közösségi (facebook, youtbe, stb.) felületekig, valamint a (AR) kiterjesztett valóság, vagy a valós idejű virtuális realitásig.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk: reklámfilmek készítésében, televíziós hírgyártásban, rendezvények élő közvetítésében, extrém (sport, ipari alpin) helyzetek rögzítésében, greenbox felvétel és utómunka technológiában.
Kifejezetten szeretjük az olyan kihívásokat, amikor megbízóink teret engednek a fantáziadús, kreatív megoldásoknak.

Amennyiben együtt dolgozunk, egy megoldás orientált, jó kedélyű csapattal fog találkozni, akikkel élmény a munka. Szeretünk derűsen, kreatívan állni a feladatokhoz, a többi csupán megbízónk határozottságán múlik.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Milyen tartalmat szeretne gyártatni?

ÉRDEKEL

Üdvözli a Webconnector

Mielőtt kapcsolatba lépne ügyfeleivel és partnereivel, kérjük vegye figyelembe az alábbiakat:

  • Valóban tudja kikkel kíván kapcsolatba lépni?
  • Van konkrét terve, hogyan vegye fel a kapcsolatot?
  • Mi az Ön üzenete feléjük?
  • Le tudja fordítani az üzenetét az ügyfelei nyelvére?
  • Kialakította-e már online megosztási csatornáit? (youtube, facebook, stb.)
  • Rendelkezik-e a legfissebb eszköztárral?

Most már készen áll a kapcsolódásra?

Ha még nem az nem jelent problémát!

Kérjük engedje meg, hogy könnyedén kiépíthessük a kommunikációját Ön és az Ügyfelei között.

1 / 2 oldal12